Vine al nostre cinema al Parc de l’Espanya Industrial

Activitat gratuïta

Dimecres 29 de juny, 6 i 13 de juliol, a les 21.30 h

Big Hero 6

Després d’un devastador gir dels esdeveniments, Hiro Hamada i el seu germà Tadashi es veuen embolicats en una perillosa conspiració que té lloc als carrers de Sant Fransokyo. Hiro recorre al seu amic més íntim, un robot anomenat Baymax, i transforma el grup en una banda d’herois d’última tecnologia decidits a resoldre el misteri.

Data i hora: dimecres 29 de juny a les 21.30 h

Mad Max: Fúria a la carretera

La llei ja no existeix en aquest món format per un gran desert, però hi ha sang, foc i mort. No obstant això, hi ha dos rebels que són capaços de restaurar l’ordre perdut: Max, que busca la seva pau després de la mort de la seva família i la Imperator Furiosa, una dona que tracta de sobreviure en un perillós viatge cap a la seva llar.

Data i hora: dimecres 6 de juliol a les 21.30 h

In side out (del revés)

Riley és una noia que gaudeix o pateix tota mena de sentiments. Encara que la seva vida ha estat marcada per l’Alegria, també es veu afectada per altres tipus d’emocions. El que Riley no entén molt bé és per quin motiu ha d’existir la Tristesa en la seva vida. Una sèrie d’esdeveniments fan que Alegria i Tristesa es barregin en una increïble aventura que donarà un tomb al món de Riley.

Data i hora: dimecres 13 de juliol a les 21.30 h

Lloc:
Casa del Mig – Parc de l’Espanya Industrial,
carrer Muntadas, nº 1-5
Barcelona
Tel: 932914252/932914262


Ver mapa más grande