Concurs dirigit als creatius de la fotografia amb Photoshop en tots els seus aspectes (composició, collage, retoc, efectes visuals, muntatge, etc.), però pretesament fotogràfic, és a dir, aquells treballs que estiguin més a prop de la il·lustració que de la fotografia podran ser desqualificats.

La participació és gratuïta i oberta a tothom amb residència a Espanya. La temàtica és lliure, en el marc de la composició fotogràfica digital amb Photoshop. No pot participar cap persona directa o indirectament relacionada amb la organització.

 

Premis

S’atorgaran 8 premis els quals estan dividits en dos blocs:

1r bloc: Premis pels guanyadors:

Aquests premis estan destinats a les tres millors obres presentades. El veredicte el realitzarà un jurat especialitzat constituït per tres membres reconeguts.

1r Premi>>Càmera Fujifilm X-T20, valorada en 899 €.

2º Premi>>Tableta Wacom Intuos pro paper L, valorada en 545 €.

3r Premi>>Motxilla TENBA messenger DNA, valorada en 145 €.

*La imatge guanyadora del jurat de l’edició vigent serà la imatge promocional del concurs de la següent edició.

—————————————————————————————————–

2n bloc: Premis formació:

Aquests premis seran atorgats el dimarts 16 de gener de 2018, mitjançant un sorteig entre tots els concursants assistents, inclosos els guanyadors i finalistes. Es tracta de cinc tallers atorgats per diferents centres de Barcelona especialitzats en fotografia i multimèdia:

1 Taller de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

1 Taller de Grisart Escola Internacional de Fotografia

1 Taller de l’Espai de Fotografia Francesc Català – Roca / Golferichs

1 Taller del Punt Multimèdia Casa del Mig

1 Val de descompte 150€ a cursos de formació Casanova Foto

 

TERMINI DE PRESENTACIÓ D’OBRES

Del 12 de setembre al 4 de desembre de 2017.

VEREDICTE I LLIURAMENT DE PREMIS

El veredicte jurat tindrà lloc el dia 12 de desembre, i el dimarts 16 de gener de 2018 a les 19.30h tindrà lloc l’entrega de premis, fent coincidir la inauguració de l’exposició al Punt Multimèdia Casa del Mig. En aquest acte es farà públic el veredicte del jurat.

EXPOSICIÓ

Els finalistes i guanyadors exposaran les seves obres presentades al concurs en diferents espais de la ciutat de Barcelona: Punt Multimèdia FAB Casa del Mig, Grisart Escola Internacional de Fotografia, Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i l´espai fotogràfic Català Roca a partir del 16 de gener de 2018, i durant tot el mes de febrer. L’horari d’obertura de les exposicions dependrà de cada centre, per la qual cosa es recomana consultar els respectius webs.

Bases

Per a més informació sobre com participar-hi, descarregar bases:

Para más información sobre como participar, descargar bases: