Del 2 al 6 de Juliol vine a descobrir amb nosaltres el FAB Casal!

Aquest estiu dona't una oportunitat i endinsa't al món Maker i a la robòtica. Vine i gaudeix amb nosaltres del millor començament d'estiu, aprenent i ampliant els teus coneixements tecnològics de robòtica i fabricació digital al FAB CASAL. Cal inscriure's de manera presencial al FAB Punt Multimèdia (C/Muntades 1-5 , 08014 Barcelona)

QUÈ ÉS?


El FAB Casal és un casal d’estiu que forma part del programa de formació anual del FAB Punt Multimèdia.

En el FAB Casal treballarem durant una setmana i de manera intensiva algunes de les eines i tecnologies que treballem al llarg de tot l’any, desde la impressió 3D, a la robòtica i a la programació en bloc, entre d’altres.

Fomentarem la creativitat, el treball en equip, la comunicació i el lideratge de projectes i tot això sumat a un munt de diversió!

 


PER QUÈ EL FAB CASAL?


A QUI ESTÀ ENFOCAT? 

El FAB Casal està enfocat a nens i nenes d’entre 11 i 14 anys que estiguin interessats en el món de la robòtica, la programació en bloc, l’electrònica i les tecnologies de fabricació digital; modelat 3D, impressió 3D i tall làser.

L’objectiu principal és fomentar coneixements de caràcter STEAM* a través del treball en equip, la col·laboració i la comunicació.

El Casal pretén ser una mostra més del nou paradigma educatiu en el que ens trobem i donar suport als nens i nenes que tinguin ganes d’aprendre les noves tecnologies desde una vessant participativa i activa. A partir de la pràctica (LEARN BY DOING) arribarem a comprendre els usos, funcionalitats i aplicacions d’aquestes noves eines i tecnologies.

 

*STEAM de l’anglès Science – Ciència, Technology – Tecnologia, Engineering – Enginyeria, Art – Art i Maths – Matemàtiques.

QUAN I COM?


Dates: 2 al 6 de juliol

Hora: de 10 a 14 h    **Centre obert al públic de 17h a 21.30h cada dia, per si es vol continuar treballant en el projecte durant les tardes.

Lloc: FAB Punt Multimèdia

 

QUÈ FAREM?

Aquest projecte està enfocat a la creació conjunta d’un circuit per drones.

Durant la setmana, diferents equips desenvoluparan, crearan i muntaran les estructures que formaran part del recorregut del circuit.

Tota una aventura!

Treballarem amb conceptes de modelatge i impressió 3D, tall làser, programació bàsica i circuits electrònics bàsics per tal de crear la nostra superestructura!

Estàs preparat/da?

 

INSCRIU-TE DE MANERA PRESENCIAL AL NOSTRE CENTRE