was successfully added to your cart.

Cistella

setembre 20

30set10:0011:30APPS IMPRESCINDIBLES PEL TEU MÒBILCursos i Tallers:Informàtica i Internet

Detalls

Horari: Dimecres, de 10 a 11.30 h
Dates: Del 30 de setembre al 18 de novembre (8 sessions)
Professor: Jaime Rodríguez 

Descobreix les últimes novetats i aplicacions per fer servir amb el teu smartphone. Des d’aplicacions per entrenar el teu cos i la teva mentfins a fer servir el ChromCast per veure el contingut del teu mòbil al televisor. Tot un món per aprendre! 


Preus:
General:  29,04 € 
Gent gran amb targeta rosa reduïda: 21,05 €
Gent gran amb targeta rosa gratuïta: 13,21 €
Aturats: 21,05 € 

Inscripció: A partir de l’1 de setembre.
De manera online a través del nostre web www.puntmultimedia.org o de manera presencial, de dilluns a divendres de 17 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h.
Per beneficiar-te de reduccions de tarifes (targeta rosa o aturat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Per poder gaudir del preu de persones en situació d’atur, cal acreditar estar empadronat a Barcelona i presentar l’informe de vida laboral de no més d’un mes d’antiguitat.
*NOTA: En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions, l’horari i el format dels tallers. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Hora

(Dimecres) 10:00 - 11:30

X
X