was successfully added to your cart.

Cistella

setembre 20

28set16:3018:00COMPRA SEGUR PER INTERNETCursos i Tallers:Informàtica i Internet

Detalls

Perd la por a comprar per Internet. En aquest taller aprendràs a comprar de manera segura ja siguin queviures de proximitatobjectes de segona mà o el que necessitis. Descobriràs com funcionen grans portals com AmazonWallapop o Pagesia a casa.

Horari: Dilluns, de 16.30 a 18 h
Dates: Del 28 de setembre al 23 de novembre (8 sessions)
Professora: Helena Galí 

Preus:
General:  29,04 € 
Gent gran amb targeta rosa reduïda: 21,05 €
Gent gran amb targeta rosa gratuïta: 13,21 €
Aturats: 21,05 € 

Inscripció: A partir de l’1 de setembre
De manera online a través del nostre web www.puntmultimedia.org o de manera presencial, de dilluns a divendres de 17 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h.
Per beneficiar-te de reduccions de tarifes (targeta rosa o aturat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Per poder gaudir del preu de persones en situació d’atur, cal acreditar estar empadronat a Barcelona i presentar l’informe de vida laboral de no més d’un mes d’antiguitat.*NOTA: En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions, l’horari i el format dels tallers. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Hora

(Dilluns) 16:30 - 18:00

X
X