was successfully added to your cart.

maig 19

31mai(mai 31)18:0021jun(jun 21)21:00CREACIÓ D’ESPAIS MITJANÇANT EL DISSENY SONOR I L’ARQUITECTURA EFÍMERA.

Detalls

En aquest taller farem una introducció a l’arquitectura efímera i al disseny de sons mitjançant sintetitzadors analògics i processadors d’efectes.

Donarem nocions sobre l’autoconstrucció, les formes geomètriques sagrades, la construcció amb materials naturals adaptats a les noves tecnologies i grans referents en una sessió teòrica, on també realitzarem amb programes de modelació 3D, SketchUp i Microstation, el model, pavelló Zome geodèsic, que construirem al llarg de tot el taller.

Paral·lelament aprendrem bàsics del disseny de so per al que farem servir principalment sintetitzadors analògics com el Korg MS20 mini, Moog Sub 37 o samplers com Korg Volca Sample.

Amb els coneixements apresos realitzarem una peça sonora amb la qual ambientarem la construcció efímera i exposarem el resultat al AMEBA Park Fest, un festival de música electrònica al parc de l’Espanya industrial, organitzat per l’Associació de música electrònica de Barcelona.

Horaris:   Divendres, de 18 a 21 h.
Dates:
Del 31 de maig al 21 de juny (12 h)
Professors: Bernat Brell i Chris Marmol

Preus (IVA inclòs):

Preu general: 55,70 €
Preu estudiant: 43,70 €
Preu aturat: 30,00 €

Inscripció:
Pots inscriure’t de manera online a través del nostre web,o de manera presencial al FAB Casa del Mig, de dilluns a divendres de 17 a 21 h, i dissabtes de 10 a 14 h.

Per guadir dels preus “estudiant” i “aturat” cal fer la inscripció de manera presencial. En el cas de preu d’estudiant cal presentar el carnet d’estudiant vigent o la matrícula; i en el de persones en situació d’atur, cal acreditar estar empadronat a Barcelona i presentar l’informe de vida laboral de no més d’un mes d’antiguitat.

Hora

Maig 31 (Divendres) 18:00 - Juny 21 (Divendres) 21:00

Objectius

Construirem un espai efímer a través de materials reciclats i dissenyarem el so més convenient per aquest entorn en una introducció pràctica a la síntesis sustractiva i al tractament de samples o pistes.

L’objectiu és familiaritzar-se amb la construcció d’arquitectura efímera i amb el disseny a través de sintetitzadors i altres generadors de so.

La peça resultant serà exposada a l’Ameba PARKFEST, que es donarà lloc el dia 29 de juny al mateix parc.

X
X