was successfully added to your cart.

Cistella

desembre 20

01des19:0021:00DISSENY DE PCB AMB FRITZING - ONLINECursos i Tallers:tallers de fabricacio

Detalls

Taller en línia on aprendrem a dissenyar una PCB professional per a dissenyadors i artistes perquè puguin passar de prototips a productes finals.

Horari: 1, 2 i 3 de desembre, de 19 a 21 h (6 hores)
Professor: Gabriel Salmerón
Modalitat: en línia

Preus: 
Preu general: 27,88 €
Preu estudiant: 21,85 €
Preu aturat: 15,03 € 

Inscripció: A partir de l’1 de setembre.
De manera online a través del nostre web www.puntmultimedia.org o de manera presencial, de dilluns a divendres de 17 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h.
Per beneficiar-te de reduccions de tarifes (estudiant i aturat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Per poder gaudir del preu de persones en situació d’atur, cal acreditar estar empadronat a Barcelona i presentar l’informe de vida laboral de no més d’un mes d’antiguitat.
*NOTA: En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions, l’horari i el format dels tallers. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Hora

(Dimarts) 19:00 - 21:00

X
X