juliol 19

09jul(jul 9)19:0018(jul 18)21:00FABRICA EL TEU PCB DIYCursos i Tallers:tallers de fabricacio

Detalls

Ens endinsarem al disseny i fabricació de PCB’s de la mà de Fritzing, un software intuïtiu que no requereix de coneixements previs d’electrònica. Descobriràs tècniques per fabricar PCB’s Do It Yourself amb acabats professionals, dissenyaràs un escut polivalent per Arduino i fabricaràs la placa soldant els components, tot provant les seves prestacions o les possibles aplicacions.


Horari: dimarts i dijous  de 19 a 21 h
Dates: del 9 al 18 de juliol (8 hores)
Professor: Gabriel Salmerón
Material: 20€  (el material s’haurà d’abonar en efectiu el primer dia del taller)

Preus (IVA inclòs):
Preu general: 37,17 €
Preu estudiant: 29,15 €
Preu aturat: 20,00 € 

Inscripció:
Pots inscriure’t de manera online a través del nostre web,o de manera presencial al FAB Casa del Mig, de dilluns a divendres de 17 a 21 h, i dissabtes de 10 a 14 h.

Per guadir dels preus “estudiant” i “aturat” cal fer la inscripció de manera presencial. En el cas de preu d’estudiant cal presentar el carnet d’estudiant vigent o la matrícula; i en el de persones en situació d’atur, cal acreditar estar empadronat a Barcelona i presentar l’informe de vida laboral de no més d’un mes d’antiguitat.

Observacions: 

 • No cal coneixements previs
 • Cada persona disposa d’un ordinador per a realitzar el taller.

Hora

9 (Dimarts) 19:00 - 18 (Dijous) 21:00

Professors

 • Gabriel Salmerón

  Gabriel Salmerón

  Fabrica el teu PCB DIY

  Gabriel Salmerón es enginyer mecànic per la UPC i tècnic superior en disseny de maquinaria i robòtica industrial. Des de petit ha “trastejat” tot el que li ha caigut a les mans i quan la necessitat de fabricar-se els seus invents topava amb la industrialització, es va endinsar en la impressió 3D. Imprimint des de 2015 amb una Prusa i3 modelada i construïda per ell, intenta esculpir el mon que l’envolta trobant sempre el moment per descobrir misteris que s’amaguen sota el suro d’un bon vi.

  Fabrica el teu PCB DIY

X
X