was successfully added to your cart.

Cistella

octubre 20

06oct(oct 6)19:0008(oct 8)21:00FES LA TEVA WEB EN 3 TARDES Cursos i Tallers:tallers de fabricacio

Detalls

Horari: de dimarts a dijous de 19 a 21 h (6 hores)
Dates: 6, 7, 8 d’octubre 
Professor: Oriol Blas 

El gestor de continguts més potent i flexible del mercat, aprendràs a fer slidersportfolis, formularis, galeries i moltes més funcions que necessitos per la teva web, canviant facilment de plantilla i coneixeràs els principals plugins del mercat. 

Preus: 
Preu general: 27,88 €
Preu estudiant: 21,85 €
Preu aturat: 15,03 € 

Inscripció: A partir de l’1 de setembre.
De manera online a través del nostre web www.puntmultimedia.org o de manera presencial, de dilluns a divendres de 17 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h.
Per beneficiar-te de reduccions de tarifes (estudiant i aturat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Per poder gaudir del preu de persones en situació d’atur, cal acreditar estar empadronat a Barcelona i presentar l’informe de vida laboral de no més d’un mes d’antiguitat.
*NOTA: En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions, l’horari i el format dels tallers. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Hora

6 (Dimarts) 19:00 - 8 (Dijous) 21:00

X
X