was successfully added to your cart.

Cistella

octubre 20

16oct17:3020:30MODELA 3D AMB SKETCHUP  Cursos i Tallers:tallers de fabricacio

Detalls

Datesdivendres 16 d’octubre de 17.30 a 20.30 h, i dissabte 17 d’octubre de 10 a 13 h (6 hores) 

Professora: Belén Fernández 

Aprèn a modelar en 3d amb l’aplicació gratuïta SketchUp, una eina online fàcil i intuïtiva que et permetrà crear tot tipus de models a escala i aptes per a impressió 3d. 

Preus: 
Preu general: 27,88 €
Preu estudiant: 21,85 €
Preu aturat: 15,03 € 

Inscripció: A partir de l’1 de setembre.
De manera online a través del nostre web www.puntmultimedia.org o de manera presencial, de dilluns a divendres de 17 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h.
Per beneficiar-te de reduccions de tarifes (estudiant i aturat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Per poder gaudir del preu de persones en situació d’atur, cal acreditar estar empadronat a Barcelona i presentar l’informe de vida laboral de no més d’un mes d’antiguitat.
*NOTA: En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions, l’horari i el format dels tallers. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Hora

(Divendres) 17:30 - 20:30

X
X