was successfully added to your cart.

Cistella

octubre 21

15oct(oct 15)17:3016(oct 16)13:00MUNTA LA TEVA IMPRESSORA 3DCursos i Tallers:tallers de fabricacio

Detalls

Workshop per muntar una impressora 3D a partir d’un kit. Estaràs assistit per varis membres del Fab Casa del mig, i aprendràs a fer un muntatge eficient per al bon funcionament de la impressora i la seva posada en marxa. Recomanem un kit amb bona relació qualitat / preu, què haureu de comprar vosaltres mateixos. Proposem la impressora 3D model ENDER 3 PRO. Existeixen dues versions la V1 i la V2, la V2 te algunes millores respecte a la V1 ( enllaç ), però el funcionament i qualitat son les mateixes.

Us passem una llista d’ empreses que les poden subministrar:

Kumoticahttps://kumotica.es
El Tucan – https://eltucan.es

 

No et perdis aquesta oportunitat!

 

Al taller poden venir grups de fins a 2 persones per inscripció i impressora 

Data: divendres 15 d’octubre de 17.30 a 20.30 h, i dissabte 16 d’octubre de 10 a 13 (6 hores)
Modalitat: presencial, sempre i quan la situació sanitària ho permeti. En cas contrari passarà a ser online.

Preus:
Preu general: 27,88 €
Preu estudiant: 21,85 €
Preu aturat: 15,03 €

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes (estudiant i aturat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Per poder gaudir del preu de persones en situació d’atur, cal acreditar estar empadronat a Barcelona i presentar l’informe de vida laboral de no més d’un mes d’antiguitat.

Inscripció: a partir de l’1 de setembre i fins un dia abans de l’inici del curs . Pots inscriure’t de manera presencial, de dilluns a divendres, de 17 a 21.30 h i dissabtes de 10 a 14 h o de manera online a puntmultimedia.org 

Nota:
Les activitats estan programades per realitzar-les presencialment. Si la situació sanitària no ho permet, les adaptarem per a que es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Hora

15 (Divendres) 17:30 - 16 (Dissabte) 13:00

X
X