was successfully added to your cart.

Cistella

novembre 20

20nov(nov 20)17:3021(nov 21)13:00SENSORS PER ARDUINOCursos i Tallers:tallers de fabricacio

Detalls

Horari: divendres 20 de novembre de 17.30 a 20.30 h, i dissabte 21 de novembre de 10 a 13 h (6 hores)
Professor: Ricard Gómez 

Si ja teniu alguna noció d’Arduino i voleu provar varis sensors, és el curs ideal per aprendre a configurar i programar els sensors més importants d’Arduino, un taller pràctic on el centre proveirà de tot el material necessari per fer pràctiques individuals 

Inscripció: A partir de l’1 de setembre.
De manera online a través del nostre web www.puntmultimedia.org o de manera presencial, de dilluns a divendres de 17 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h.
Per beneficiar-te de reduccions de tarifes (estudiant i aturat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Per poder gaudir del preu de persones en situació d’atur, cal acreditar estar empadronat a Barcelona i presentar l’informe de vida laboral de no més d’un mes d’antiguitat.

*NOTA: En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions, l’horari i el format dels tallers. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Hora

20 (Divendres) 17:30 - 21 (Dissabte) 13:00

X
X