AUTORETRAT DE RETRATS

Autorretrat de retrats és un resum autobiògrafic de l’últim any en el que la il·lustració es converteix en gravat i la llum és la tinta.

Quan l’Helena Galí em va suggerir gravar els meus dibuixos en metacrilat i exposar a aquestes vitrines, jo em trobava força obsessionada utilitzant la repetició per representar el moviment i poder, també, parlar del temps. Va ser un moment en què no podia parar de dibuixar coses que queien i es trencaven, sense entendre cap a on es dirigia aquesta línia d’investigació.

Ara, però, puc inaugurar “Autorretrat de retrats”: una retrospectiva dels aproximadament últims dos anys en què s’han trencat, s’han perdut, han marxat moltes coses, mentre també n’han anat passant d’altres emocionants i enriquidores, impossible saber si paral·lelament o a conseqüència.

Entre les experiències traumàtiques i les estimulants descobreixo quins són els entorns de confort que coexisteixen amb aquestes vivències, que a la vegada m’ajuden a compondre els elements representatius en el meu imaginari.

Aquesta exposició, doncs, és una autobiografia agredolça que es divideix en dues parts: la que il·lustra algunes de les crues experiències, i la que reflexiona sobre els espais personals de tranquil·litat i benestar.

Les peces han estat gravades amb làser. Posteriorment, han sigut intervingudes amb acrílic blanc, omplint les ranures del gravat per enfortir la visualització de la il·lustració a l’hora de ser il·luminades zenitalment amb tira led.

De l’1 de juliol al 7 de setembre

Inauguració: Dimecres 13 de juliol a les 19h 

Artista: Sara Jansen Avecilla

 

 

Properes exposicions

01jul(jul 1)17:0007set(set 7)21:30AUTORETRAT DE RETRATSJornades i Festivals:Exposicions

09set(set 9)19:0005oct(oct 5)21:30MONUMENTO, MERCANCÍA Y LAS NUEVAS COLONIZACIONESJornades i Festivals:Exposicions

06oct(oct 6)19:0008nov(nov 8)21:30COLLAPSOLOGYJornades i Festivals:Exposicions